Vojvode Blažete 38 Beograd

O lokacijiObjekat se nalazi u delu Beograda sa najčistijim vazduhom, na obroncima “Zelenog brda” i na obodu Zvezdarske šume, u ulici Vojvode Blažete broj 38. Lokacija je u neposrednoj blizini SC Olimp, OŠ Marija Bursać, više vrtića, Doma zdravlja Zvezdara, Cvetkove pijace kao i Aviv parka, kao značajnog komercijalnog centra. Lokacija je potpuno infrastrukturno opremljena, karakteriše je odlična saobraćajna povezanost sa drugim delovima grada i to preko ulica Bulevar kralja Aleksandra, Mite Ružića i Milana Rakića.

Kvalitet gradnje


Objekat je modernog dizajna sa primenom najsavremenijih materijala i opreme. Fasada je izgrađena po sistemu „sendvič-zid“sa termo izolacijom od kamene vune debljine 14 cm i završnom obradom u kombinaciji rezanog kamena i silikatne fasadne boje. Fasadna stolarija je od petokomornih ALU profila sa termoprekidom, zastakljena troslojnim staklopaketom i ispunom od argona, sa spoljnim ALU roletnama sa motornim pogonom.
Stambeni prostor je zvučno i termo izolovan od komunikacijskog prostora, dok je u svim međuspratnim konstrukcijama ugrađena zvučna izolacija u podovima.Svi stanovi su opremljeni sigurnosnim ulaznim vratima, a u objektu je ugrađen video nadzor i sistem elektronske kontrole pristupa.
Zgrada ima dva lifta, putnički i auto lift. U objektu je obezbeđeno parkiranje u podrumskim etažama, koje su povezane putničkim liftom sa svim spratovima. U hodnicima je italijanska granitna keramika, a ograda stepeništa je od aluminijumskihprofila.
Grejanje je obezbeđeno na gas, putem individualnih gasnih kotlova, preko kojih se vrši zagrevanje i priprema sanitarne tople vode.
Stanovi su različitih struktura, a sve prostorije su prirodno osvetljene i ventilirane. Svi stanovi imaju pripadajuću terasu.
U stanovima se ugrađuju podovi od hrastovog parketa i italijanske keramike, sanitarije su od renomiranih italijanskih proizvođača, a svaki stan je opremljen klima “split” sistemom.
Stanovi su fleksibilne unutrašnje organizacije, što omogućava organizaciju unutrašnjeg rasporeda prostorija prema individualnim potrebama kupca u fazi izgradnje.

Planirano trajanje izgradnje: 8.9.2020 - 8.2.2022